Selina Invest – Construim azi pentru mâine

             Proiectele derulate de noi, sunt ancorate puternic în prezent – prin tehnologiile inovative pe care le aducem pentru executarea proiectelor noastre. Însă viitorul este cel care ne preocupă cu adevărat. Dorim să aducem adevărate valori arhitecturale și să contribuim în mod real la dezvoltarea orașului. Pentru că, Oradea este reprezentată de locuitorii săi, iar exigențele lor legate de o viață mai bună, ne obligă să fim, la rândul nostru, cei mai buni.

           Selina Invest este membră a Grupului de Firme Selina, unul dintre cei mai importanți competitori de pe piața construcțiilor din vestul țării. Forța grupului rezidă în cele patru firme ale consorțiului, specializate pe segmentul lor de activitate:

  • Selina S.R.L. – construcții

  • Trameco S.A. – transport si mecanizare

  • Drumuri Bihor S.A. – lucrări de infrastructura

  • Selina Invest S.R.L. – dezvoltator și promotor de proiecte imobiliare.

           În prezent, Grupul de Firme Selina, în virtutea celor peste 1.400 de angajați și a celor peste 500 de utilaje și echipamente, se constituie într-o forță concurențială puternică, capabilă să se mobilizeze rapid pentru realizarea unor lucrări de mare anvergură, de o calitate superioară, care certifică poziția de lider pe piața constructorilor din vestul țării.

Parteneri:

Doar asociindu-ne cu cei mai buni, putem fi cei mai buni

           Viziunea noastră ar rămâne la stadiul de vis, dacă nu am avea o echipă de profesioniști care să o transforme în realitate. La aceștia se adaugă partenerii noștri – aleși cu multă grijă – companii cu o reputație solidă, a căror experiență în domeniu îi recomandă și ne asigură obținerea celor mai bune rezultate în realizarea proiectului nostru. Doar așa, putem fi cu adevărat competitivi, și ne putem ține promisiunile.

Suntem conștienți în fiecare stadiu al proiectului că, munca noastră nu se termină în momentul în care am predat cheile unui apartament noului său proprietar. Pentru că nevoile și dorințele unui client, nu se încheie brusc în acel moment, și pentru că, pentru noi, fiecare client este special. Iar la Selina Invest, clienții speciali beneficiază de un tratament preferențial.