Apartament cu 1 cameră 

Alegerea unui studio este mereu una specială: fie că este primul apartament pe care nu-l împărțiți cu nimeni, fie că faceți o alegere mult mai complicată, noi o înțelegem cel mai bine. De aceea, am proiectat acest spațiu ca pe unul confortabil, dar și adaptabil unui stil de viață dinamic.

 

 

Apartament cu 2 camere

Regulile unui apartament obișnuit de două camere sunt rescrise: spații adecvate activităților copidiene și tuturor funcțiunilor necesare unei locuințe confortabile, cu un living generos. Perfect pentru cei pretențioși cu propriul stil de viață.  Sau poate pentru un cuplu aflat la început de drum.

 

Apartament cu 3 camere

Spațiile destul de generoase (la care se adaugă, oricum, plusul de confort oferit de un al doilea dormitor) capătă mai multă amploare în prezența teraselor ample și a geamruilor mari. Astfel, spațiul interior se extinde, se deschide, respiră. Terasa devine o extensie extravagantă a spațiului de locuit – cu nenumărate utilizări posibile. De la loc de luat masa sau spațiu de conversație, până la mini-grădină cu plante exotice de exterior sau birou improvizat – doar imaginația dumneavoastră este limita!

 

 

Apartament cu 4 camere 

Suprafețe generoase, spații largi și o compartimentare inteligentă: asta face din orice apartament de patru camere să treacă peste limitele și limitările unui apartament obișnuit și să ofere locatarilor săi (chiar și în cazul unei familii numeroase) atât intimitate, cât și bucuria de a împărți cu cei dragi momente de preț, zi de zi.