Descrierea Ansamblului

Ansamblul Rezidențial Luceafărul își propune să redefinească termenul de confort pentru locuitorii orașului Oradea. Prin locația situată ultracentral – Calea Aradului – vrem să dovedim că schimbarea ritmului vieții de zi cu zi, nu înseamnă îndepărtarea de oraș, ci, din contră, scurtarea distanțelor, și implicit, scurtarea timpului petrecut în mașina sau pe stradă.

De ce Ansamblul rezidențial Luceafărul?

Pentru că, nimeni nu ar trebui să călătorească decât în vacanțe

Pentru că zilele dumneavoastră sunt prea prețioase să le petreceți pe drumuri.

Pentru că uneori soluția încetinirii ritmului, nu este găsirea unei locuințe în afara orașului, ci micșorarea distanțelor parcurse zilnic. Pentru toate acestea, Ansamblul Rezidențial Luceafărul este localizat de-a lungul arterei principale de trafic Calea Aradului, chiar în inima Oradiei.

Îndrăzniți să cereți mai mult

Vă încurajăm să fiți exigenți. Să ne cereți ce este mai bun pentru dumneavoastră. În numele acestei exigențe pe care ne-ați încredințat-o, am încheiat contracte cu cele mai pretențioase reprezentanțe din Romania ale unor prestigioase firme de profil din străinătate.  Ne-am impus și am și obținut atingerea calificativelor maxime privind clasa și nota energetică, conform datelor din certificatele de performanță energetică. Doar așa am reușit să vă oferim apartamente variate, de diverse mărimi, compartimentate pe criterii funcționale, cu finisaje de top, totul fiind executat la înalte standarde estetice, calitative și funcționale.

Lux?  Nu.  Necesitate?  Sigur că da  

Lăsați să apună vremurile în care străbăteați orașul în lung și-n lat pentru a ajunge la grădiniță, cabinete medicale sau stomatologice și salon de frumusețe. Știți bine cât efort de planificare și timp de deplasare se pierd în fiecare săptămână cu toate acestea. Le puteți avea pe toate chiar la parterul ansamblului rezidențial. Iată cum puteți câștiga încă puțin timp pentru dumneavoastră. Vi se pare că e un lux? Nu, e doar un standard de confort pe care trebuie să vi-l oferiți.

Prezentare apartamente

Apartamentele de la Luceafărul nu sunt simple apartamente de bloc. Prin ingeniozitatea proiectelor sau  compartimentările elegante și inteligente, spațiul capătă noi valențe, relația dintre camere este mai armonioasă – iar viața de zi cu zi devine mai simplă, mai elegantă. Așa facem noi, ca fiecare poveste să devină realitate.

Pe lângă facilitățile locuinței și ale ansamblului Luceafărul, veți putea profita de beneficiile zonei:

Zone comerciale apropiate: Prima Shop; Kaufland; Era Shopping Center; Auchan; Jysk; Jumbo; Brico Depot; Mobexpert; Naturlich; Elvila; Oradea Shopping City; Carrefour; Mini Market; piața agro-alimentara;

Mijloace de transport in comun: tramvai, autobuz;

Diverse instituții publice: Primăria, Poliția Municipiului Oradea;

Puncte de agrement: școli, grădinițe, parcuri, biserici, bănci, farmacii, grădina zoologica, restaurante, cafenele, cofetării, săli de sport; benzinării; acces rapid la aeroportul orașului.

Pentru a reuși să vă creați un cămin cu adevărat confortabil, în care să vă facă plăcere să locuiți mulți ani de-acum încolo, vă oferim un serviciu mai special: dacă doriți, puteți beneficia de serviciile de consultanță ale unui designer profesionist. Astfel, veți fi siguri că veți regăsi un echilibru perfect între eficiență și eleganță.

Confort, siguranță, atmosfera primitoare și relaxantă – o adevărată comunitate primitoare. Vi se pare că e un lux? Nu, e doar un standard de confort, pe care trebuie să vi-l oferiți.